Alla annonser > Barnvagnar & Tillbehör > Västerås

Barnvagnspaket Hauck Miami, kombivagn, set av 3 i Västerås, Västmanlands län säljes

Beskrivning:

Hej!
Nu säljer vi vår mycket omtyckta, fina och praktiska barnvagnspaket Hauck Miami Trioset som innehåller 3 st. Barnvagnsdelar:
Barnvagn med liggdel och sittdel samt babyskydd.
Färg: Caviar/Silver.
Hauck Miami 4 Trioset är det perfekta startpaketet för din baby från 0 upp till ca 4 år.
I setet ingår både barnvagn med sittdel och liggdel samt babyskydd som du smidigt kan placera direkt på barnvagnen.
Chassit är tillverkat i högkvalitativt aluminium. Barnvagnen rullar smidigt fram med god fjädring och har framhjul som är fullt roterbara i 360 grader samt låsbara. Båda bakhjulen är utrustade med fotbroms för maximal säkerhet.
Miami har en stor varukorg så att du får plats med alla dina barnsaker.
Och när det är dags att åka får barnvagnen smidigt plats i nästan vilken bil som helst då den blir väldigt kompakt hopfälld.
I kombination med liggkorgen så blir detta ditt barns första barnvagn. Liggdelen är komfortabel och säker, och du fäster den enkelt på chassit för att sedan kunna rulla iväg. Madrassen ingår.
I Trioset medföljer även babyskyddet Zero Plus Comfort 0 +. Babyskyddet är utrustat med sidokrocksskydd med stötdämpande PU-skum och 3-punktsbälte med vaddering.
Babyskyddet är även kompatibelt med barnvagnen, så när det är dags att fortsätta till fots tar du smidigt ur babyskyddet från bilen med barnet i och klickar på direkt på chassit.
När ditt barn blir större och kan sitta upp av sig självt använder du barnvagnen i kombination med sittdelen. Sätet är brett och bekvämt för hög komfort. Ryggstödet och fotstödet är justerbart och kan fällas bakåt i fullt viloläge.
Den stora suffletten skyddar mot solens starka strålar samt vind och regn. Suffletten har även en tittlucka så att du hela tiden kan ha ditt barn i sikte. Det ventilerande mesh-tyget i suffletten ger optimal luftcirkulation.
Sitsen är även utrustad med 5-punktssele så att ditt barn sitter säkert i barnvagnen.
Sparsamt använt. Mycket bra skick.
Nypris 5000kr
Säljes och hämtas i originalkartongen.
Avhämtning i Västerås.

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:2,500:-
Inlagd: 1 April 2017
Typ: säljes - privatperson
Län:Västmanlands län
Stad:Västerås
Postnummer:72242
Kategori:Barnvagnar & Tillbehör
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: